Update Reset

Om klinikken

Care & Beauty åbnede dørene i 2009, en drøm som gik i opfyldelse og jeg har siden glædet mig over hver eneste dag, at kunne byde mine kunder velkommen til behandlinger i klinikkens afslappende atmosfære og rolige energi.

Klinikken har 3 lyse indbydende behandlerrum, hvor jeg vil tage imod dig med smil og hjertevarme, mit fokus er på din velvære når du besøger klinikken, og det vigtigste for mig er, at din oplevelse er positiv og at du føler dig forkælet, uanset om det er til en kort eller lang behandling, når du forlader klinikken er mit ønske, at du smiler lige så stort som det smil du blev budt velkommen af. Du Vil modtage alle dine behandlinger af uddannet, proffesionelle og rolige hænder.

Care & Beauty er mit hjertebarn og det afspejles.

Det store behandlingsrum er at finde på 1.sal samt et mindre negle værelse, som noget nyt har klinikken fået 1 behandlingsrum i stueplan. Hvis du er gangbesværet eller har svært ved trapper, kan jeg derfor lave dine behandlinger i stueplan nu.

Klinikken giver studierabat -10%.

Jeg har låst dør når jeg er inde og behandle, og det er for at være 100 % tilstede og sikre uforstyrende omgivelser for dig som kunde. Der er vente område indenfor og i sommer måneder også  udenfor. Hvis du ønsker at købe gavekort, må du meget gerne sende mig en sms eller ringe i forvejen, så jeg kan gøre det klar til dig.

Det siger kunderne?


Susanne:

"Det er et super sted. Dejlig og venlig behandling. Dejlige og rene omgivelser, absolut super personale, går derfra med smil på læberne"


Gitte:

"Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet og jeg kan kun give Care & Beauty, mine varmeste anbefalinger. Janni - som jeg trofast kommer hos, er altid imødekommende, smilende og kompetent. Kan varmt anbefale denne klinik"


Dorthe:

"Et mere end 10-årigt langt kundeforhold taler for sig selv. Jeg er ALTID gået fra en behandling, hvor jeg har følt mig i centrum som kunde og et fantastisk velvære - Jannis produkter er kvalitetsrige og afstemte, ligesom hendes behandlinger. Den fineste klinik, hvor der er fokus på ro. De bedste anbefalinger fra Dorthe" 


KONTAKTINFORMATION

Care & Beauty

Nørregade 4
4800 Nykøbing F
Tlf.: 28299916
E-mail: 
jannicb@hotmail.com


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10 - 15
Tirsdag:   09 - 16
Onsdag:  10 - 19
Torsdag:  10 - 16
Fredag:    09 - 14
Lørdag:    Efter aftale.
Søndag:   Lukket

Det er muligt at booke aftale udenfor klinikkens åbningstid, kontakt mig venligst på 28299916.Betaling foretages med mobilepay eller kontant.


Copyright © 2021 Care & Beauty

Design og udvikling Acaao